Customer login  |   Contact us
Home Company Products Support Purchase
Forum Home » Survey software » Opinio

Topic: Invitation Bug
Replies: 6   Pages: 1  


Back to Topic List Back to Topic List
Replies: 6   Pages: 1  
melkiades

Posts: 22
From: Montreal
Registered: Oct 14, 2004
Invitation Bug
Posted: Oct 12, 2009 5:10 AM
  Reply

Hi there,

Here's the bug (Using Opinio 6)

- I created a small invitation - 50 people.
- The Invitation Details screen shows that only 2 invitees responded, yet that is impossible since 34 people replied and we have their answers

- Exporting survey data shows empty Email and Respondent ID fields, except for those 2 invitees, so I won't be able to cross-reference respondents with their email addresses (meaning that the survey has to be redone).

In Survey Setup, I had those settings:

- Authentication = Off
- No Anonymity

Regards,
Alain

torgeir

Posts: 1,096
From: Oslo
Registered: Jun 20, 2002
Re: Invitation Bug
Posted: Oct 13, 2009 8:17 AM
  Reply

Looks to me that the survey URL has been accessible by someone that has not been invited. Have you enabled authentication (by invitation)? Or is it an open survey?

What version are you running? 6.0.x? 6.1? 6.2?

Do you have an example of an invitation message sent out?

melkiades

Posts: 22
From: Montreal
Registered: Oct 14, 2004
Re: Invitation Bug
Posted: Oct 13, 2009 8:43 PM
  Reply

Hi Torgeir,

I'm using Opinio 6.1 Enterprise.

I have not enabled authentication by invitation, but the scenario you are describing is improbable. It would mean that of the 51 invitees, only 2 would have clicked on the URL provided in that email. How would the others have reached the survey?

Here's the invitation:

*message deleted*


Message was edited by: melkiades


torgeir

Posts: 1,096
From: Oslo
Registered: Jun 20, 2002
Re: Invitation Bug
Posted: Oct 14, 2009 12:47 PM
  Reply

it is hard to say, really. Do you have the web server access log enabled? With this you can see the actual URL used accessing the survey.

bgribbins

Posts: 4
From: Louisville, KY
Registered: Feb 1, 2008
Re: Invitation Bug
Posted: Jan 29, 2010 6:30 AM
  Reply

I am having the exact same issue on 6.2.2 Enterprise. Never had it before, but I am suddenly getting responses with no invitee data and the token lockout is not working. Even though I have it set to secure by invitation, you can access the URL and take the survey.

torgeir

Posts: 1,096
From: Oslo
Registered: Jun 20, 2002
Re: Invitation Bug
Posted: Feb 5, 2010 10:55 AM
  Reply

We tested this again, and it works as intended.

If you select to prevent multiple submissions by invitations, you can't complete the same survey twice with the same invitation link. That does not mean that you cannot use the regular survey link to respond to it multiple times. If you want to prevent that, you need to enable authentication by invitation in the security section.

malli143

Posts: 2
From: india
Registered: Apr 19, 2012
anonymity clarification
Posted: Apr 19, 2012 11:23 PM
  Reply

hi guys

please post differences between below types
none anonymity ,partial anonymity and full .


Thanks
Malli



© 1998-2019 ObjectPlanet, Inc. Øvre Slottsgate 5, 0157 Oslo, Norway Tel (+47) 2233 3360 | Fax (+47) 2233 3361