Customer login  |   Contact us
Home Company Products Support Purchase
Forum Home » Network Probe

Topic: Probe stops collecting datas
Replies: 2   Pages: 1   Last Post: Jun 3, 2004 10:32 AM by: Eivind Pedersen


Back to Topic List Back to Topic List
Replies: 2   Pages: 1  
Guest
Probe stops collecting datas
Posted: Jun 3, 2004 9:44 AM
  Reply
probe.log (50,0 K)

Hi,

I still have problem with my probes.
I have attached the log file.

So after 5 days exactly, my probes stop collecting data.

In the log file, I start the probe at 2004/05/27 09:28:10 and the probe stop collecting data at 2004/05/31 09:10:12 (line 615 of logfile) after a stat reset.

I am running linux RedHat 9.0
Kernel is 2.4.20-31.9smp.
Hardware:
- 1 P4 HT 3Ghz
- 1 GB memory
- Capture card Intel(R) PRO/1000
- 40GB of HDD

Stats are reset every 3 hours. The monitored lan is a 16Mbps line.

Command line to start the probe:

/usr/local/j2re1.4.2_04/bin/java -Xmx819m -jar Probe.jar -noip eth1 -verbose 2>&1 >> /var/log/networkprobe.log &

Probe.jar file size is 1770011 (Sorry there is no "-version" option to get version number !)

Here is informations about netprobe with "-loadtest" option.
2004/06/03 09:05:44 Probe startup initialized...
2004/06/03 09:05:44 loading protocol definitions...
2004/06/03 09:05:45 Probe is running
2004/06/03 09:05:45 Please open http://fr-def-linux-netprobe01.sgt.saint-gobain.com:7030/ in your web browser.
10s - host: [712, 712, 0.03] conv: [1099, 1099, 0.05] pack: [2128.4p/s, 21284] byte: [8014.78kb/s, 10018.0KB]
20s - host: [337, 1049, 0.02] conv: [675, 1774, 0.03] pack: [2130.1p/s, 42585] byte: [7770.0kb/s, 19730.0KB]
30s - host: [271, 1320, 0.01] conv: [560, 2334, 0.03] pack: [2088.5p/s, 63470] byte: [7696.53kb/s, 29351.0KB]
40s - host: [202, 1522, 0.01] conv: [493, 2827, 0.02] pack: [2043.9p/s, 83909] byte: [7623.51kb/s, 38881.0KB]
50s - host: [154, 1676, 0.01] conv: [391, 3218, 0.02] pack: [2224.7p/s, 106156] byte: [8756.76kb/s, 49826.0KB]
60s - host: [156, 1832, 0.01] conv: [416, 3634, 0.02] pack: [2307.0p/s, 129226] byte: [9345.67kb/s, 61509.0KB]

Someone can help me ?
I have the same pb on a 20Mbps line with another probe ...

cmarsot

Posts: 19
Registered: Mar 19, 2004
Re: Probe stops collecting datas
Posted: Jun 3, 2004 9:45 AM
  Reply

I have just see that I post the message as guest ...

Eivind Pedersen

Posts: 473
From: Oslo, Norway
Registered: Jun 11, 2002
Re: Probe stops collecting datas
Posted: Jun 3, 2004 10:32 AM
  Reply

This bug was fixed in the 1.1.1 release.



© 1998-2019 ObjectPlanet, Inc. Øvre Slottsgate 5, 0157 Oslo, Norway Tel (+47) 2233 3360 | Fax (+47) 2233 3361