Customer login  |   Contact us
Home Company Products Support Purchase
Forum Home » Network Probe

Topic: I can't launch netprobe
Replies: 3   Pages: 1   Last Post: May 26, 2005 10:23 AM by: Eivind Pedersen


Back to Topic List Back to Topic List
Replies: 3   Pages: 1  
TuRn3r

Posts: 2
From: France
Registered: May 25, 2005
I can't launch netprobe
Posted: May 25, 2005 12:24 PM
  Reply

I have the error message :
Password must be set first time Network Probe is started.
Next time you start the Network Probe, it will run in background.

Starting Network Probe...
/usr/java/jdk1.3.1_15/bin/i386/native_threads/java: error while loading shared libraries: libstdc++-libc6.1-1.so.2: cannot open shared object file: No such file or directory
____________________________________________________________
I'am under Linux Debian/Sarge.
CAn somebody help me please ?

Eivind Pedersen

Posts: 473
From: Oslo, Norway
Registered: Jun 11, 2002
Re: I can't launch netprobe
Posted: May 25, 2005 2:49 PM
  Reply

I believe your Java installation is faulty.
What's the output of 'java -version' ?

TuRn3r

Posts: 2
From: France
Registered: May 25, 2005
Re: I can't launch netprobe
Posted: May 26, 2005 9:26 AM
  Reply

#> java -version

...
Engine: Just-in-time v3 Version: 1.1.5 Java Version: 1.1

Eivind Pedersen

Posts: 473
From: Oslo, Norway
Registered: Jun 11, 2002
Re: I can't launch netprobe
Posted: May 26, 2005 10:23 AM
  Reply

There's a conflict between two different Java installations. You should uninstall both of them (1.3.1 and 1.1) and re-install 1.3.1.



© 1998-2019 ObjectPlanet, Inc. Øvre Slottsgate 5, 0157 Oslo, Norway Tel (+47) 2233 3360 | Fax (+47) 2233 3361