Customer login  |   Contact us
Home Company Products Support Purchase
Forum Home » Network Probe

Topic: Unable to Launch Network Probe
Replies: 5   Pages: 1   Last Post: Sep 18, 2003 9:59 AM by: Eivind Pedersen


Back to Topic List Back to Topic List
Replies: 5   Pages: 1  
carl
Unable to Launch Network Probe
Posted: Sep 11, 2003 10:23 PM
  Reply

I installed Network Probe 0.5 today, but I'm unable to open the application. Each time I try to open it nothing happens. I'm using Windows NT 4.0. Maybe it has something to do with my Java. Any suggestions?

Eivind Pedersen

Posts: 473
From: Oslo, Norway
Registered: Jun 11, 2002
Re: Unable to Launch Network Probe
Posted: Sep 12, 2003 8:54 AM
  Reply

Your Java is probably not properly configured.
Install Sun's Java Runtime Engine (1.4.x), available from http://java.sun.com

wolfpack

Posts: 1
From: Canada
Registered: Sep 14, 2003
Re: Unable to Launch Network Probe
Posted: Sep 14, 2003 12:27 PM
  Reply

Good Day, I am also not able to launch network probe 0.5

I was previously running network probe 0.3

Operating system Windows XP SP1

I have two identified nics 1394 Net Adapter
and an Intel Pro 1000 CT

Any help would be greatly appreciated

* I redownloaded Java run time 1.4.2 thinking that might fix the problem, but no success

Bjorn J. Kvande
Re: Unable to Launch Network Probe
Posted: Sep 15, 2003 8:55 AM
  Reply

Can you start any other java applets (http://objectplanet.com/EasyCharts/examples)?

Are you getting any error messages in your java console when you start the probe applet?

Bjorn

chico
Re: Unable to Launch Network Probe
Posted: Sep 17, 2003 7:14 PM
  Reply

Hei im getting this error message in java console when running client:
Java(TM) Plug-in: Version 1.4.1_05
Using JRE version 1.4.1_05 Java HotSpot(TM) Client VM
User home directory = C:\Documents and Settings\Chico

Proxy Configuration: No proxy

java.lang.IllegalArgumentException: Illegal pattern character 'y'
at java.text.SimpleDateFormat.translatePattern(Unknown Source)
at java.text.SimpleDateFormat.applyLocalizedPattern(Unknown Source)
at com.objectplanet.probe.client.G.<init>(Unknown Source)
at com.objectplanet.probe.client.E.<init>(Unknown Source)
at com.objectplanet.probe.client.TrafficApplet.<init>(Unknown Source)
at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method)
at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source)
at java.lang.Class.newInstance0(Unknown Source)
at java.lang.Class.newInstance(Unknown Source)
at sun.applet.AppletPanel.createApplet(Unknown Source)
at sun.plugin.AppletViewer.createApplet(Unknown Source)
at sun.applet.AppletPanel.runLoader(Unknown Source)
at sun.applet.AppletPanel.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

Any idea to deal with this ??

Eivind Pedersen

Posts: 473
From: Oslo, Norway
Registered: Jun 11, 2002
Re: Unable to Launch Network Probe
Posted: Sep 18, 2003 9:59 AM
  Reply

You could try Java 1.3.x. We will take a look into this problem.



© 1998-2019 ObjectPlanet, Inc. Øvre Slottsgate 5, 0157 Oslo, Norway Tel (+47) 2233 3360 | Fax (+47) 2233 3361