Customer login  |   Contact us
Home Company Products Support Purchase
Forum Home » Survey software » Opinio

Topic: Errors when creating survey pdf
Replies: 3   Pages: 1   Last Post: Feb 5, 2016 3:53 AM by: Eivind Pedersen


Back to Topic List Back to Topic List
Replies: 3   Pages: 1  
JPeake

Posts: 2
From: London
Registered: Feb 3, 2016
Errors when creating survey pdf
Posted: Feb 3, 2016 3:41 PM
  Reply

I was wondering if you might be able to help me: Our research group has created a survey using Opinio software, however, when a pdf of the survey is created using the Print survey option, in places where there is an 's i.e. patient's, additional characters are added instead of the apostrophe i.e. patient's. If you could advise as to how this could be rectified, I would be hugely grateful for this. Thank you.

Eivind Pedersen

Posts: 466
From: Oslo, Norway
Registered: Jun 11, 2002
Re: Errors when creating survey pdf
Posted: Feb 3, 2016 5:00 PM
  Reply

Hi,

What version of Opinio are you using? I am not able to reproduce this problem.

JPeake

Posts: 2
From: London
Registered: Feb 3, 2016
Re: Errors when creating survey pdf
Posted: Feb 4, 2016 3:39 PM
  Reply

Hi and thank you very much for your prompt reply to this. I am using Opinio version 7.2.1. Thank you again.

Eivind Pedersen

Posts: 466
From: Oslo, Norway
Registered: Jun 11, 2002
Re: Errors when creating survey pdf
Posted: Feb 5, 2016 3:53 AM
  Reply

Hi,

Can you submit a ticket to Opinio support and attach an example survey with this problem?

Go to http://support.objectplanet.com/esupport/
Click the "Submit a Ticket" link.

Thanks,
Eivind



© 1998-2017 ObjectPlanet, Inc. Øvre Slottsgate 5, 0157 Oslo, Norway Tel (+47) 2233 3360 | Fax (+47) 2233 3361